Så når du ut med ditt budskap

Medieträning som ger resultat

Våra tjänster


Vad passar era behov bäst? Både vår individuella medieträning och medieträningen i grupp finns som grundkurs, repetitionskurs och fördjupningskurs. Vi tar fram ett upplägg som passar dina behov. 


Individuell medieträning


Vår individuella medieträning passar dig som arbetar på högsta chefsnivå eller om du är expert inom ett visst område där du fungerar som talesperson för organisationen.  


Syftet med en individuell medieträning är att göra dig trygg som talesperson för att du ska nå ut med ditt budskap. Vi utbildar dig även om medias roll och hur de arbetar.  


Medieträning i grupp


Medieträning i grupp är ett utmärkt sätt att utveckla och höja kompetensnivån för organisationens talespersoner. Formen lämpar sig även väl när större projekt ska kommuniceras för att förbereda medarbetare som ska vara talespersoner i projektet. 


Vi ger våra bästa råd och knep för att kursdeltagarna ska bli trygga och säkra i intervjusituationen genom praktiska övningar framför kameran. Efter genomförd medieträning har deltagarna fått de verktyg som krävs för att nå ut med organisationens budskap.


Ansvarsutkrävande intervju

Kursen vänder sig till dig som är i ledande befattning och gör att du står redo när den granskande journalisten hör av sig. Att öva på ansvarsutkrävande intervjuer innan krisen är ett faktum ökar dina möjligheter till ett lyckat resultat när det väl är skarpt läge. Befinner sig du eller din organisation i stormens öga just nu? Vi hjälper dig att planera kommunikationen och förbereder dig för de ansvarsutkrävande intervjuerna i den specifika frågeställningen.